• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колективний перегляд педагогічного процесу Логопедичне заняття « Самотній листочок»

Колективний перегляд педагогічного процесу Логопедичне заняття « Самотній листочок»

2016-11-28

/Files/images/zavduvacha/IMG_20161128_093300.jpg

Колективний перегляд педагогічного процесу

Логопедичне заняття « Самотній листочок»

Надворі панує листопад , ще кілька днів і осінь завершить свій променад. Природа поволі поринає у сон. Де – не – де на деревах ще залишилися поодинокі листочки, які вперто не хочуть покидати гілочку. В цікаву подорож з самотнім осіннім листочком запросила Комар Л.В., вчитель – логопед ДНЗ «Калинка», своїх вихованців та колег.

Згідно річного плану роботи 28 листопада відбувся відкритий перегляд логопедичного заняття. На відкритому показі були присутні гості з інших навчальних закладів міста та відділу освіти .

Діти допомагали осінньому листочку знайти друзів, щоб йому не було сумно та самотньо. Вони виконували різноманітні завдання та показували свої знання. Всі етапи заняття були взаємопов’язані між собою та підпорядковувалися єдиному сюжету. Заняття було наповнене різноманітними видами та формами роботи, проведено дослідницьку роботу, яка допомогла дітям в роботі та зацікавила малят. Вони активно працювати протягом всього заняття .

Всі, хто був присутній на занятті, відмітили роботу вчителя – логопеда Комар Л.В., інтерес дітей до нетрадиційних занять, використання різноманітних форм та методів роботи, вміння та навички вихованців, їх позитивний настрій та інтерес до подорожей.

/Files/images/zavduvacha/IMG_20161128_093728.jpg

/Files/images/zavduvacha/IMG_20161128_093616.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi