Світле свято Великодня в «Калинці»

2017-04-18

/Files/images/velikodnya/IMG_20170418_104831.jpg

Світле свято Великодня в «Калинці»

Христос Воскрес! Усе радіє,

Сміється сонечко з небес,

Прозора річечка леліє –

Христос Воскрес!

Христос Воскрес!

В траві фіалочки сміються

І пролісок тремтить увесь,

Розквітла яблунька аж сяє –

Христос Воскрес!

Христос Воскрес!

День Воскресіння Ісуса Христа – Великдень – одне з найбільших та найвизначніших свят, яке займає на Украіні найпочесніше місце серед календарних свят. Відзначають його у період весняного буяння природи, період розквіту і довгоочікуваного тепла після тривалої зими і холоднечі .

18 квітня у нашому дошкільному навчальному закладі відбувся захід «Світле свято Великодня». Довго, наполегливо та творчо працювали всі малята готуючись до нього, а вихователь середньої групи Богатир С.М. та художній керівник Жиленко О.В., разом із вихованцями середньої «А» групи підготували для діток всього садочка чудове Великоднє дійство. Воно було насичене художніми номерами та незвичайними хореографічними композиціями. Таночки були пронизані Великодньою тематикою та викликали шквал аплодисментів від присутніх на святі батьків, працівників та вихованців садочка. Діти з великим задоволенням слухали та дізнавалися нове, гралися в ігри. Сподобалася дошкільнятам «Великодня казочка», в якій діти самі були акторами та майстерно виконували ролі.

А ще неабияку участь в підготовці свята брали наші батьки, які приготували різноманітні смаколики для великодніх кошиків.

Вітаємо всіх з прийдешнім святом Великодня, бажаємо миру, добра та благополуччя у ваших родинах та у всій Україні!

Христос Воскрес!

/Files/images/velikodnya/IMG_20170418_101017.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 347

Коментарi