• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускний бал калинчат " Школа стиляг"

Випускний бал калинчат " Школа стиляг"

2017-05-24

/Files/images/vipusk/DSCN1146.JPG

До побачення, садочок!
Ти нас кожен день стрічав —
Другим домом діткам став!

24 травня прозвучав випускний вальс для старшої групи дошкільного навчального закладу « Калинка».

Такий важливий, зворушливий, особливий та надзвичайно хвилюючий момент у житті настав для випускників дошкільного закладу та їх батьків. Вчорашні малюки, які ще не вміли розмовляти та самостійно вдягатися, стали сьогоднішніми допитливими випускниками, які вже багато чого вміють: співають, малюють, танцюють, читають, рахують, а головне вміють товаришувати .

Випускне свято зібрало багато гостей у музичному залі дитячого садочка. Бал був незвичайний, в стилі ретро, тому і мав назву «Школа стиляг». Всі пісні, вірші та незвичайні танцювальні композиції відповідали цій темі, навіть оформлення залу було в цьому стилі.

Випускники довго і з великим нетерпінням чекали свята, терпляче і наполегливо готувалися до нього разом з музичним і художнім керівником Жиленко О.В., і звичайно ж із своїми вихователями Степаненко О.К., Захарченко А.О. Дякуючи спільній наполегливій та кропіткій праці свято було просто надзвичайним, хореографічні композиції та дійства, музичні колективні та сольні номери зачаровували своєю красою та самобутністю . Щирі та по - материнському теплі слова прозвучали для випускників та батьків із вуст завідуючої дошкільним закладом Синявської Н.Г.

Цей день важливий не лише для діток та їхніх родин, але й для працівників закладу , які протягом чотирьох років з особливою теплотою вкладали серця і душі у своїх вихованців. І не так вже й важливо, що їхня щоденна праця і турбота була мало помітною для сторонніх, але всі вони праля і кастелянша, завгосп і комірник, двірник і підсобний працівник, кухарі, медична сестра та помічники вихователів разом з педагогічним колективом закладу виростили і виплекали їх, наших випускників.

В добру путь Вам милі калинчата!!!

/Files/images/vipusk/8O.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 685

Коментарi