День знань у «Калинці»

2017-09-01

/Files/images/veresen_2017/DSCN1435.JPG

1 вересня - чудовий вересневий день, коли вся Україна відзначає яскраве, хвилююче й водночас урочисте свято – День знань. В цей день звідусіль лунає музика, теплі й лагідні слова – привітання і кожне серденько чи то школярика, чи то дорослого на мить завмирає, коли чує заклик першого дзвінка!

У нашому садочку ранок також наповнився веселим щебетом дошкільнят. Так, для них цей день теж незвичайний, немов маленькі школярики вони сьогодні несміливо ступали через поріг садочка, тримаючи у своїх тендітних рученятах букетики, а білосніжні бантики, на голівках дівчаток, вигравали на сонці. А хлопчики весело підморгуючи дівчаткам смикають за косички. Дзвінкими голосочками наповнився музичний зал нашого дошкільного закладу.

І ось почалося святкове дійство. Діти старшої групи «А» розповідали вірші, співали пісні про садочок та нашу Україну, танцювали таночки.

На нашому святі були присутні почесні гості: депутат обласної ради Кузьменко Руслан Олександрович, в.о.міського голови, секретар ради Чорненька Крістіна Іванівна, завідувач відділу освіти Горбенко Надія Борисівна.

Завідувач Наталія Григорівна привітала всіх дошкільнят, батьків та колег з таким чудовим святом. Щиро та від усього серця подякувала за сприяння у вирішення питання капітального ремонту ДНЗ «Калинка» депутату Київської обласної ради Кузьменку Руслану Олександровичу, в.о. міського голови, секретарю ради Чорненькій Крістіні Іванівні, завідувачу відділу освіти Горбенко Надії Борисівні. Завідувач подякувала також всім батькам вихованців за їхнє розуміння та допомогу у створенні безпечного та затишного перебування дітей у ДНЗ.

З цієї митті розпочався новий навчальний рік, від якого ми чекаємо чогось нового і незвіданого. Ось так калинчата відзначили День знань.

ВІТАЄМО ВСІХ З ДНЕМ ЗНАНЬ !

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi