ДНЗ "Калинка" змінюється...

2017-09-02

/Files/images/remont/DSCN1445.JPG

Особлива увага в м. Ржищеві приділяється проблемам підростаючого покоління. З метою формування гармонійно розвиненої соціально-активної та творчої особистості, в місті проводиться певна робота по підтримці надання належних умов виховання та праці для дітей. Розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління – є особливо важливим завданням. Виховання дітей – найважливіша галузь нашого життя. Адже наші діти – це майбутні громадяни нашої країни і громадяни світу. І саме, виховання дітей в належних умовах садочка дасть нам досягнути поставлених цілей і найкращих результатів у вихованні майбутнього покоління нашої країни. Реалізація проекту по капітальному ремонту ДНЗ «Калинка» ( утеплення будівлі та заміна вікон та дверей) покращить здоров»я діток, працівників садочка, уникнення загрози травматизму дошкільнят, перехожих, зникне загроза руйнування будівлі, покращиться зовнішній вигляд дитсадочка.

Впровадження проекту надасть можливість забезпечити постійний тепловий режим у дитсадку, безперебійну роботу та значно знизиться захворюваність діток. Також зменшаться витрати міського бюджету. Успішний капітальний ремонт захистить садочок від атмосферних явищ й матиме теплоізоляційну функцію і звичайно оновлена будівля буде частиною дизайну і зовнішнього вигляду садочка. Успішна реалізація проекту створить належні умови для отримання дошкільної освіти дітками, що мешкають в місті. І в результаті, тішитиме те, що маленькі дітлахи садка будуть проводити час у безпеці та комфорті, що для усіх є найголовнішим.

І ось проект втілюється в життя, завдяки обласному депутату Кузьменку Руслану Олександровичу та в. о. міського голови Чорненькій Крістіні Іванівні. Дякуємо їм за допомогу, чуйність та незгасаючий ентузіазм.

/Files/images/remont/DSCN1442.JPG

/Files/images/remont/DSCN1453.JPG

/Files/images/remont/DSCN1447.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi