День щастя у «Калинці»

2018-03-20

/Files/images/bezpeka/IMG_5988.jpg

День щастя у «Калинці»

Що таке щастя непросто сказати –

Треба для цього в душі розцвітати.

Вміти життю усміхнутися щиро

Сонцю за обрій сказати: спасибі.

Щастя в родині, веселій та дужій,

Щастя у друзях, у квіточці в лузі.

В маминій усмішці, в успіхах сина,

У вмінні прощати і бути потрібним.

Сьогодні — 20 березня — жителі всього світу відзначають Міжнародний день щастя. Це свято досить молоде, адже вон обуло запроваджене в липні 2012 року Організаціэю Об’єднаних Націй. Датою свята обрали саме 20 березня тому, що це день весняного рівнодення, коли практично в усьому світі день дорівнює ночі. В ООН вважають, що це символ рівності всіх жителів планети, які мають однакові права на щастя.

У дошкільному навчальному закладі «Калинка» тривають заходи до Дня щастя. Практичний психолог Чала Ю.С. створила плакат – коллаж, на якому розміщені фотографії щасливих моментів в житті дітей та надруковані вислови про щастя. Кожен працівник садочка сьогодні мав змогу висловити своє бачення поняття «щастя», та записати його на пелюстці ромашки. Здавалося б таке просте слово «щастя», а як багато в ньому всього міститься: це - здоров’я рідних та близьких, спокій, успіх, благополуччя, мир у країні та родині, щастя – це вміння радіти приємним дрібницям.

Дуже хочеться щоб всі люди нашої планети були щасливими не лише у цей день, а завжди, протягом усього життя, адже щасливий той, хто дарує щастя іншим.

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi