Осінні свята

2018-10-24

/Files/images/zahodi/20181024_101209.jpg

Повноправно панує на нашій землі чарівниця – осінь. Вона торкнулася своїм чарівним пензлем всього навкруги, не оминувши своєю увагою і наш садочок. Осінній дивограй зазирнув до нас в гості та приніс малюкам улюблені свята .

23 жовтня вихованці середньої «Б» групи разом із своїми вихователями Бауман С.Ю. та Рясько Я.О. гостинно запросили всіх присутніх на «Осінній ярмарок» .У святково прикрашеному музичному залі зібралися і «продавці», і «покупці»: одні рекламували та продавали свій товар, інші торгувалися та купували.

Діти співали пісні про осінь, щедрий урожай, про рідну Україну. Їхні голосочки бриніли та переливалися, ніби дзвіночки. Малята із задоволенням гралися в музичні ігри та виконували запальні танці. Хореограф Жиленко О.В. знову здивувала всіх танцювальними композиціями, які вона ретельно підготувала із своїми вихованцями. Кожен номер був насичений осінніми нотками, що складалися в єдину чарівну мелодію.

24 жовтня відбулося Свято осені яке підготувала і провела вихователь середньої «А» групи Богатир С.М., із своїми вихованцями. Роль Осені майстерно виконала вихователь Рясько Я.О.

Діти співали пісні про осіннє буяння кольорів , щедрі врожаї якими багата осінь , про рідне місто, розповідали вірші, показували сценки про овочі та фрукти, гралися в ігри збираючи кольори для осінньої картини. Музичні номери та хореографічні композиції з дітьми підготувала художній керівник Жиленко О.В.

Сьогоднішнє свято стало завершальним у циклі осінніх свят. Свята закінчились, але яскравий та сонячний настрій, які вони подарували , надовго залишиться у нашому садочку.

Кiлькiсть переглядiв: 515

Коментарi