Звітування завідувача ДНЗ "Калинка"

2017-05-30

/Files/images/novini/DSCN1215.JPG

30 травня 2017 року відбулося звітування завідувача дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу "Калинка" Синявської Наталії Григорівни перед педагогічним колективом та громадськістю. Метою звітування було: подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності завідуючої.

На звітуванні були присутні працівники закладу, батьки вихованців та представники відділу освіти: завідувач міського відділу освіти Н.Б. Горбенко та спеціаліст відділу освіти Ткачук М.Д.

Звітування пройшло у вигляді презентації, Наталія Григорівна детально зупинилася на таких питаннях :

· загальна характеристика дошкільного закладу ;

· розвивальне середовище ;

· склад вихованців ;

· кадрове забезпечення ;

. методична робота;

· прийом дітей в днз;

· управлінська діяльність завідувача ДНЗ ;

· організація харчування ;

· медичний супровід ;

· фізкультурно- оздоровча робота в ДНЗ ;

· безпека життєдіяльності ;

· зміцнення матеріально-технічної бази та використання благодійних внесків.

У своєму звіті завідувач розкрила всі напрямки роботи, дала аналіз виконаної роботи, розповіла про досягнуті результати, а також про педагогічні та творчі здобутки. Наголосивши при цьому роль педагогічного колективу, системність та професіоналізм всього колективу.

В обговорені звіту взяли участь працівники дитячого садка та батьки вихованців, які в свою чергу високо оцінили роботу ДНЗ (ясла-садок) "Калинка".

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi