Новорічні дива прийшли в «Калинку»

2023-12-13

/Files/images/aaaa/20231213_090251.jpg

Перший місяць зими найулюбленіший для дітей. Це місяць різноманітних, цікавих та улюблених свята, з казковими героями та омріяними подарунками. Незважаючи на не прості часи та складнощі сьогодення , в повітрі все ж відчувається наближення новорічного дива…

Безліч яких ми можемо створити своїми руками. Ось і зараз в нашому закладі традиційно почала працювати виставка творчих робіт, неперевершених різдвяних та новорічних композицій « Новорічне диво », яку підготували дітки спільно зі своїми родинами. В своїх роботах вони відтворили зимову казку, креативно та творчо підійшли до кожного виробу чи композиції, вкладаючи частинку свого тепла та віри в диво.

Вихованці ЗДО «Калинка» вже поринули у новорічну атмосферу . Всі групові кімнати , музична зала та коридори закладу святково оздоблені. Ще однією перлинкою святкового настрою та творчості стала виставка дитячих малюнків та аплікацій «Зимова казка».

Саме вони дарують затишок і зігрівають душу, піднімають настрій і додають натхнення, віри і надії в мирне та щасливе майбутнє.

Щиро дякуємо всім діткам та родинам, які взяли участь у виставках « Новорічне диво» та « Зимова казка» за неймовірні композиції та малюнки. Обидві виставки розміщені у фойє закладу, щоб всі наші відвідувачі мали змогу насолодитися цією красою і відчути, що новорічна казка вже на порозі.

/Files/images/aaaa/20231213_090407.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi