• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Соборності України в закладі дошкільної освіти «Калинка»

День Соборності України в закладі дошкільної освіти «Калинка»

2024-01-22

/Files/images/aaaa/IMG-5e09123678672f72d1f25a0668cfcb5c-V.jpg

Щороку 22 січня українці всього світу відзначають День Соборності та Свободи України, вшановуючи світлу пам’ять про українських патріотів, що протягом віків боролися і борються за свободу та соборність Української держави. Прийнято також цей день називати Днем Державності України або Днем Єдності України.

Кожного року ми згадуємо тих героїв, які намагалися відновити незалежну, сильну, міцну, соборну, українську державу, які борються зараз за нашу неньку – Україну.

Сьогодні, у цей нелегкий час, ми як ніколи, розуміємо та відчуваємо, що таке соборність та єдність, відзначаючи це свято у своєму закладі.

Всі дітки приєдналися до святкування: розповідали вірші, виконували руханки та таночки про Україну, випромінюючи віру та надію на мирне майбутнє.

Ми всі одна сім’я,

Єдина ми родина,

Мільйони різних «Я»,

А разом – Україна.

Справжні маленькі герої великої непереможної країни. Вони частинка народу і їм творити нову історію держави, що займе належне місце серед вільних, процвітаючих держав.

Нехай у наших серцях ніколи не згасає віра у перемогу, сподівання на краще майбутнє та всеосяжна любов до рідної Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi